Toimitus- ja maksutavat

Verkkokaupassa on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Voit maksaa myös verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

 • Tuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää
 • Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Toimitusehdot lyhyesti:

 •  Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, katso alla tarkemmin poikkeuksista.
 • Tuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää
 • Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Omenapiha Oy:n verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse marja.rouvari@rouvari.fi  tai puhelimitse 040 588 0844 (ma-pe  10.00 – 15.00 )
 • Noudatamme kuluttajansuojalakia (20.1.1978/38 )
  Etämyynnin vastuut – Peruuttamisoikeus
  Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä koti- tai etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran toimituksesta.
 • Peruuttamisoikeuden rajoitukset
  Kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta, jos:
  – sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi;
  – sopimus koskee tavaraa, joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua. Avojuurisia taimia taikka tuoretuoteita kuten omenoita ei voi palauttaa eikä ostoa peruuttaa
 • Suoritusten palauttaminen
  Jos kuluttaja peruuttaa koti- tai etämyyntisopimuksen, hänen on palautettava vastaanottamansa tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Toimittaja ei ole sitoutunut noutamaan tavaraa kuluttajalta. Kuluttajan on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kuluista. Palautus tapahtuu lähetysdokumettien mukaiseen lähetysosoitteeseen kuluttajan omalla kustannuksella.
 • Omenapiha Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Omenapiha Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Omenapiha Oy:n verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa koti- tai etämyyntisopimus ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla elinkeinonharjoittajalle viimeistään 14 päivän kuluttua palvelusopimuksen tai sähköisesti toimitettavaa digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä, kauppasopimuksessa tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Löydät toimitus- ja maksuehdot myös tästä linkistä.